ТОП-25 кращих студентів ЧНУ

Вже стало гарною традицією проведення зборів викладацького складу кафедри фізичної культури та основ здоров’я та здобувачів освіти спеціальності «Середня освіта (фізична культура)» в кінці навчального року в присутності декана факультету фізичної культури та здоров’я людини, професора Ярослава ЗОРІЯ.

Цей рік став особливим в історії кафедри, університету і загалом країни. Оскільки мирне життя, робота і навчання були перервані війною.Але незважаючи на це, наші студенти показали гідний результат роботи за поточний навчальний рік, посівши високі місця у рейтингу ТОП-25 кращих студентів Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича.

Завідувач кафедри, професор Юрій МОСЕЙЧУК та декан факультету, професор Ярослав ЗОРІЙ вручили подяки найкращим студентам за їхні досягнення в навчанні, науці, спорті, творчості, благодійній та громадській діяльностях. Відзначення тих, хто упродовж календарного року мав значні здобутки у вищезгаданих напрямках, уже котрий рік поспіль є традиційним.

Таким чином керівництво стимулює молодих людей до розкриття своїх талантів, самореалізації ще під час навчання.
Ми пишаємося нашими здобувачами вищої освіти! 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *