Методичний семінар-практикум ” Інноваційні підходи викладання варіативних модулів НУШ на уроках фізичної культури”

3 травня за участю вчителів фізичної культури м.Чернівці проведено методичний семінар-практикум присвячений інноваційним підходам викладання варіативних модулів НУШ на уроках фізичної культури. Фішка заходу – в якості тьюторів виступили студенти-магістри, майбутні вчителі фізичної культури, що навчаються на освітній програмі Фізична культура. В процесі семінару: патріотична руханка від доцента кафедри О. Мороз, дискусії та обмін досвіду щодо сучасних підходів провадження освітнього процесу в ЗЗСО при викладанні навчального предмету фізична культура в умовах НУШ, практичні кейси та майстер-класи впровадження варіативних модулів: «Черлідінг», »Алтимат», »Доджбол», «Петанк», »Флорбол» на уроках фізичної культуриТо було круто, професійно, цікаво, драйвово, фахово!!!!!!!!

 Всі учасники семінару-практикуму отримали сертифікат про підвищення кваліфікації на 3 години / 0,1 ЄКТС.Дякуємо за співпрацю: Чернівецькому центру професійного розвитку педагогічних працівників в особі:Наталія Пшеничка

Чернівецькій Загальноосвітній школі 25 в особі: Микола Ніга, Тетяна Баталюк Василь Курилич Мар’яна Сиротюк!!!!!Далі буде!!!!!!!! Тримаймо стрій!!!!!!!Слава Україні!!!!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *