Курси підвищення кваліфікації вчителів фізичної культури

З метою підвищення рівня професійної майстерності, набуття нових сучасних ідей, інноваційних методик, технологій та відповідно до ліцензії спеціальності 014.11 «Середня освіта. Фізична культура» з 6 БЕРЕЗНЯ 2023 року на кафедрі фізичної культури та основ здоров’я факультету фізичної культури та здоров’я людини Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича розпочинають роботу курси підвищення кваліфікації педагогічних працівників для вчителів фізичної культури ЗЗСО та викладачів фізичного виховання ЗВО I-II рівнів акредитації за четвертим модулем “Теоретичні та практичні основи інклюхивної фізичної культури/фізичного виховання дітей з особливими потребами в закладах загальної середньої та фахової передвищої освіти“.

Пройти курси підвищення кваліфікації на базі кафедри виявили бажання 46 вчителів фізичної культури різних закладів освіти.

Метою програми підвищення кваліфікації педагогічних працівників є
підвищення кваліфікації вчителів фізичної культури через вдосконалення професійної майстерності на основі сучасних підходів до змісту, форм і методів навчання, впровадження інноваційних технологій за принципами дитиноцентризму, здоров’язбереження та інклюзії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *