Зимові види спорту. Лижний збір у смт Ворохта.

Студенти спеціальності 014 Середня освіта. Фізична культура пройшли табірний збір в смт Ворохта ( Івано-Франківської обл) в період 06 по 10 лютого 2023 року. Освітня компонента «Зимові види спорту з МВ» ⛷️🏔️включена навчальний план освітньої програми Фізична культура з метою розширення і поглиблення знань, які складають загальнотеоретичний і методичний фундамент спеціальної освіти майбутніх вчителів з фізичної культури.
Мета викладання дисципліни полягає у вивченні основних теоретичних положень, оволодінні технікою лижного спорту, набуття необхідних знань, умінь і навичок для самостійної педагогічної роботи.
Основними завданнями вивчення освітньої компоненти є формування цілісної системи знань щодо теорії і методики викладання лижного спорту; основ техніки й методики навчання, планування і обліку навчальної, спортивно-масової і оздоровчої роботи в шкільних та позашкільних закладах. У результаті засвоєння курсу студенти повинні оволодіти технікою лижного спорту, як найбільш поширеного і доступного серед зимових видів спорту.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *