Спеціальність Середня освіта. Фізична культура святкує 11- ту річницю від Дня створення факультету фізичної культури та здоров’я людини.

Цьогоріч святкування 11-ої річниці факультету фізичної культури та здоров’я людини Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича – 31 жовтня – співпало зі святом Всіх Святих, яке ще донедавна широко святкували лише в Західній Європі та США, а сьогодні набуває популярності також в Україні.

У зв’язку з цим факультетське свято розпочалося з подіумного представлення маскарадних костюмів за тематикою «HALLOWEEH – 2019»: у «страшноошатному» прикрашеному холі літали зграї кажанів, виглядали гарбузи з вирізаними очима та ротами, завислі у повітрі привиди, декорації… Але це було тільки доповненням до того дійства, котре згодом відбувалося: кожна академічна група студентів факультету демонструвала «живий» манекен, завданням якого було на подіумній доріжці протягом декількох хвилин здійснити театралізоване представлення своєї моделі. Голова журі – декан факультету, та члени журі – завідувачі кафедр – визначали найкреативніші моделі з-поміж студентів.

За підсумками конкурсу студенти спеціальності Середня освіта. Фізична культура (106 група та 306 групи зайняли призові 2-3 місця)

Напередодні Дня факультету відбувся ще один, не менш креативніший, конкурс на кращу кімнату у гуртожитку серед. Переможці нагороджувалися під час урочистого святкування Дня факультету, який традиційно щороку не обходиться без інтелектуально-розважального шоу «Брейн-ринг». Команди-учасниці теоретичних блоків-конкурсів формувалися за допомогою лототрону і складалися зі студентів та викладачів. Азарт учасників та підтримка чималої аудиторії вболівальників створили чудову атмосферу інтелектуального змагання. А у перервах між блоками гри присутні мали можливість переглянути спортивно-танцювальні представлення новоспечених студентів-першокурсників.

Приємно відзначити, що поважним гостем на святкуванні був перший проректор, член-кореспондент Національної академії педагогічних наук України, професор Василь Балух, з рук якого декан Ярослав Зорій та завідувачі кафедр отримали грамоти-подяки від ректорату університету. Деканом факультету також за вагомі наукові професійні та творчі здобутки було відзначено викладачів, студентів та співробітників факультету.

Багато позитивних емоцій отримали глядачі від перегляду завершального танцювально-спортивного флешмобу від талановитих студентів-першокурсників спеціальності Середня освіта. Фізична культура.

Таким незвичним і креативним був старт другого десятка з дня створення факультету фізичної культури та здоров’я людини.

Вітаємо професорсько- викладацький склад та студентів зі святом!!!!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *